13 Kasım 2011 Pazar

Shigofumi Anime

Basımevi Media Works'un bildirdiğine göre Amemiya Ryou'nın kısa hikayesi Shigofumi ~Stories of Last Letter~'in anime adaptasyonu üzerinde çalışıldığı duyuruldu. Aynı ismi taşıyan manganın ilk bölümü şu anda Japonya'da satışta. İkinci kitapçığın Mart ayında tamamlanacağı söyleniyor. Anime ile ilgili ilk fragmanları da bu kitapçık sonrası göreceğiz. Karakter tasarımları Kuroboshi Kouhaku'dan.

Toki wo Kakeru Shoujo Amerika'da Gösterimde

2006 da bir çok ödül kazanan film "Toki wo Kakeru Shoujo" ("Zamanda sıçrayış yapan kız") Amerikan seyircisi ile Uluslararası Newyork Çocuk Film Festivalinde ingilizce alt yazı ile gösterime çıkacak. 3 Mart 2007 de gösterilecek olan filmin bileti 10 dolardan satılacak.

Miyazaki'nin Yeni Filmi

Cinema ANGELICA'daki basın toplantısında stüdyo Ghibli'nin başkanı Toshio Suzuki, Miyazaki'nin sonraki filminin Martta ilan edileceğini söyledi. 30 Ocak'taki Ghibli günlüğüne göre Miyazaki'nin sonraki isimsiz filmi için ses testi başlandı, 160 çocuk ses testine girdi. Ayrıca günlükte Miyazaki ve Takahata'nın stüdyo Ghibli müzesinin resmide var, sergi Mayıs ayında başlayacak. Ayrıca James Chung'un ghibli fanlarına Laputa: Castle in the Sky için yaptığı robot modeli de dizayn edildi. Başka bir grup olan Myazaki'nin mecha fan klübü'nün yapmış olduğu modellerde, miyazaki'nin filmlerindeki kahramanları (Howl yürüyen şatosu'ndaki Calcifer'ı) görebilirsiniz.

Fox TV'de Blood: The Last Vampire


  • DUYURU

  • 17/08/2011
Blood+ serisinin live-action filmi Blood: The Last Vampire 20 Ağustos Cumartesi saat 23:45'te Fox TV'de yayınlanacaktır.